Skocz do zawartości

Prz3MaS

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Nowy
  1. Poszedłem tą drogą i wyrzuciłem wszystko z serwera a komunikat dalej się pojawia, ale gdy wrzucę mod retake komunikat znika 😅 więc to chyba kwestia konfiguracji tylko za chiny nie wiem, gdzie leży problem.
  2. Z tego co widzę jesteś na modzie Multi 1v1, która ma własną modyfikację i na tego typu modyfikacjach plugin działa, ale jeśli wyłączysz areny to komunikat o dołączeniu do widzów ci się pojawi tak samo jest na serwerze retake (sprawdzone), więc co należy zmienić na zwykłym serwerze only mirage by komunikat o dołączeniu do widzów się nie pojawiał?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...