Lisu Napisano 6 Listopada 2019 (edytowane) Opis: Layout pod silnik IPS, który wykonałem pod swoją sieć. Płatność: Przelew/PayPal Kontakt: PW, gg : 271479 Edytowane 6 Listopada 2019 przez Lisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2019 Że se ocenić można? Czcionki okropne, ale ogólnie styl na +, podoba mi się 😛 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisu Napisano 6 Listopada 2019 2 godziny temu, SUPER TIMOR napisał: Że se ocenić można? Czcionki okropne, ale ogólnie styl na +, podoba mi się 😛 Czcionki są robioną tak na szybko, możesz zakodować na innych, nikt Ci nie broni xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2019 dzięki za pozwolenie 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angel Napisano 6 Listopada 2019 Cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisu Napisano 6 Listopada 2019 41 minut temu, Angel napisał: Cena? Zapraszam na pw dogadamy się 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angel 8 Napisano 6 Listopada 2019 W takim razie ja podziękuje, to nie warzywniak u Haliny że przy kasie dowiaduję się ile co kosztuje, idąc do sklepu widzę cenę - jeśli towar mi się podoba to biorę -> płacę -> wychodzę 😉 A takie podchody to jak sprawdzanie "kto da więcej" - może zmieńmy nazwę tego działu z "Rynek" na "Licytacje" 😉 Masz do sprzedania towar, to nie cnota by się z tym chować, chociaż z drugiej strony dzisiaj nawet przy kupnie cnoty od razu jest podana cena 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exot1c 3 Napisano 6 Listopada 2019 Hmm, buttony w kontakcie - infectia buttony w stopce - evilshot belki wzorowane na eleet stopka jak w 3/4 aktualnych stylów i też Ty tego wzoru nie wymysliles Strasznie malo efektow w headerze, kolorystyka okropna 20zł i jestesmy dogadani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach