zorix Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) Wow wszedłeś w ten wątek sam się tego nie spodziewałem xD A o to graficzka: Edytowane 10 Listopada 2019 przez zorix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esej 1 Napisano 11 Listopada 2019 Przekonałeś mnie, nie zagram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorix Napisano 11 Listopada 2019 4 godziny temu, nojaknie napisał: Przekonałeś mnie, nie zagram. To się ceni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 11 Listopada 2019 Słaba czcionka - brak polskich znaków i napisy zlewają się na siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubraczekk 1 Napisano 12 Listopada 2019 tak dojrzała jak słowo dojrzała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorix Napisano 12 Listopada 2019 9 godzin temu, kubraczekk napisał: tak dojrzała jak słowo dojrzała Literówka jest no bez przesady "ż" tam nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach