skam Napisano 18 Listopada 2019 Witam , Mam problem z moim serwerem zrobionym na SteamCMD . Nikt oprócz mnie (mojego komputera) nie może wbić na serwer . Wpisując IP do konsoli następuje długie wczytywanie a następnie wyskakuje komunikat , że nie udało się połączyć mimo 30 prób (coś w tym stylu). Jak to naprawić żebym mógł zagrać na tym serwerze razem z kolegami ? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) Jak to masz lokalnie na pc to musisz, zmienić reguły rutera, ewentualnie spróbuj tego https://github.com/Zeromix9/Server-Creation-ToolHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 18 Listopada 2019 przez szogun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skam Napisano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Próbowałem tego i tego ale nadal nie działa. Edytowane 21 Grudnia 2019 przez skam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach