Linux` 2 Napisano 2 Września 2018 Pomyślałem, że skoro już się zarejestrowałem to wypadało by się przywitać :P. A zatem Cześć, zwie się Linux` i jestem nowym użytkownikiem. Kodowaniem zajmuje się od jakiegoś czasu, możliwe że znacie mnie z innych forów o podobnej tematyce. Aktualnie przeszedłem w stan spoczynku i już raczej nie podejmuje się nowych projektów, jednak mimo to staram się być na bieżąco i ciągle przeglądam najnowsze tematy. Mam nadzieje, że będziemy się dobrze ze sobą bawić. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 2 Września 2018 no witam witam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwizi Napisano 2 Września 2018 Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 2 Września 2018 Witaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Września 2018 Cześć! ? No, to skoro tu jesteś i się niczego nowego nie podejmujesz, to ja nadal czekam na awanse klas do COD'a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 2 Września 2018 Hej, miło Cię w końcu widzieć ❤️ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NWayne Napisano 2 Września 2018 Czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eryk172 Napisano 2 Września 2018 hi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Secret_Service Napisano 17 Września 2018 Czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HOW?! Napisano 18 Września 2018 Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 18 Września 2018 Siemka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 18 Września 2018 Cześć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach