Freelance Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć, na wstępie pragnę wspomnieć iż wczoraj w ogóle zacząłem się bawić tworzeniem serwera lokalnie na botach i nie mordujcie za głupie pytania bo dotychczas bawiłem się questami w metinie... Chciałem sobie podmienić modele, więc pobrałem skinchoosera, wgrałem go i działa pięknie, jednak gdy próbuję podmienić model botom w forceskinsbots 2 i 3 po zapisaniu, odpaleniu gry boty są niewidzialne (nie mają wcale modelu) a konsola sypie błąd "Bad pstudiohdr in GetSequenceLinearMotion()! " tymczasem podmieniłem dokładnie ten sam model w default_skins i działa. Jestem przekonany że coś zrobiłem źle albo czegoś po prostu nie zrobiłem... Głupio pisać w takiej sprawie ale trudno, trza przeboleć. W taki sposób dodałem ten model i teksturki: Chciałbym żeby najlepiej ktoś mi to po prostu wytłumaczył. Jeśli napisałem w złym dziale proszę moderacje o przeniesienie gdzie trzeba. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Freelance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 3 Grudnia 2019 Jak się nie mylę model nie jest poprawnie stworzony, czyli pozostaje ci zamiana na inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Freelance Napisano 3 Grudnia 2019 Godzinę temu, szogun napisał: Jak się nie mylę model nie jest poprawnie stworzony, czyli pozostaje ci zamiana na inny A możesz rzucić linka do jakiegoś który działa na 100%? Chce tylko sprawdzić czy zadziała nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Freelance Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) FIX -> Na żywym graczu działa, czyli prawdopodobnie z botami coś było nie teges. Problem rozwiązany. Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Freelance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach