xReMake Napisano 4 Grudnia 2019 Witam szukam pluginu tzn jeśli ktoś zabije nas w ciało to piszę na czacie koło nicku na czerwono [ciało] a jak w głowę to [głowa] jeśli ktoś ma taki to proszę podesłać będę wdzięczny. Cytuj Przez Vasto_Lorde, 5 Grudnia 2019 Staraj się bardziej rozlegle nazywać swoje tematy ^^ Poprawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inext 3 Napisano 4 Grudnia 2019 #include <sourcemod> #include <sdktools> #include <sdkhooks> #include <colors> public Plugin:myinfo = { name = "", author = "Inext", description = "", version = "0.00", url = "" }; public OnPluginStart() { HookEvent("player_death", EventPlayerDeath); } public Action EventPlayerDeath(Event event, const char[] name, bool dontBroadcast) { int client = GetClientOfUserId(GetEventInt(event, "userid")); int attacker = GetClientOfUserId(GetEventInt(event, "attacker")); if(client != attacker) { bool headshot = GetEventBool(event, "headshot"); if(headshot) PrintToChat(client, "Zostałeś zabity przez Gracz %N strzałem w {red} Głowę", attacker); else PrintToChat(client, "Zostałeś zabity przez Gracz %N strzałem w {red} Ciało", attacker); } } O coś takiego chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xReMake Napisano 8 Grudnia 2019 W dniu 4.12.2019 o 16:50, Inext napisał: #include <sourcemod> #include <sdktools> #include <sdkhooks> #include <colors> public Plugin:myinfo = { name = "", author = "Inext", description = "", version = "0.00", url = "" }; public OnPluginStart() { HookEvent("player_death", EventPlayerDeath); } public Action EventPlayerDeath(Event event, const char[] name, bool dontBroadcast) { int client = GetClientOfUserId(GetEventInt(event, "userid")); int attacker = GetClientOfUserId(GetEventInt(event, "attacker")); if(client != attacker) { bool headshot = GetEventBool(event, "headshot"); if(headshot) PrintToChat(client, "Zostałeś zabity przez Gracz %N strzałem w {red} Głowę", attacker); else PrintToChat(client, "Zostałeś zabity przez Gracz %N strzałem w {red} Ciało", attacker); } } O coś takiego chodzi? Chodzi mi o to że jeśli ktoś zginie to koło nicku ma [ciało] lub [głowa] taki tag jak by. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inext Napisano 10 Grudnia 2019 @xReMake Używasz aktualnie jakiegoś chat procesora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach