terrorist0p Napisano 8 Grudnia 2019 Ktoś wytłumaczy jak robić te strefy rushu, nowe strefy na mapach typu aim/awp ? https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=152898Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Nie mogę tego zrozumieć 😄 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Cytat Admin Command: Admins may use the sm_zones command to open the Anti Rush menu. Tutaj masz wszystko co potrzebne Edytowane 8 Grudnia 2019 przez szogun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terrorist0p Napisano 8 Grudnia 2019 13 minut temu, szogun napisał: Tutaj masz wszystko co potrzebne Wiem jak tego używać 😄 !zones ale jak zrobić te strefy? jak je ustawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-Gamer- Napisano 8 Grudnia 2019 Można też to zrobić bez używania pluginu bez obciążania niepotrzebnie serwera Wystarczy edytować mapę i w nią to wbudować linie rashu będą znikać po ustalonym przez ciebie czasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terrorist0p Napisano 8 Grudnia 2019 1 minutę temu, -Gamer- napisał: Można też to zrobić bez używania pluginu bez obciążania niepotrzebnie serwera Wystarczy edytować mapę i w nią to wbudować linie rashu będą znikać po ustalonym przez ciebie czasie Jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-Gamer- Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) By to zrobić potrzebujesz kilku rzeczy Na początku należy de-kompilować mapę https://github.com/ata4/bspsrc/releasesHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Następnie zainstalować bezpłatne narzędzie zwane Hammer Word Editor Za pomocą tego programu możesz też tworzyć swoje mapy bądź je edytować jak chcesz dodając co chcesz Niestety osoby nie zaznajomione z programem za wiele nie zrobią 😉 Na yt znajdziesz wiele poradników jak to działa Ja dla map na moich arenkach stosuję tą metodę i działa świetnie Edytowane 8 Grudnia 2019 przez -Gamer- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terrorist0p Napisano 8 Grudnia 2019 Godzinę temu, -Gamer- napisał: By to zrobić potrzebujesz kilku rzeczy Na początku należy de-kompilować mapę https://github.com/ata4/bspsrc/releasesHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Następnie zainstalować bezpłatne narzędzie zwane Hammer Word Editor Za pomocą tego programu możesz też tworzyć swoje mapy bądź je edytować jak chcesz dodając co chcesz Niestety osoby nie zaznajomione z programem za wiele nie zrobią 😉 Na yt znajdziesz wiele poradników jak to działa Ja dla map na moich arenkach stosuję tą metodę i działa świetnie Co nie co tam ogarniam, tylko wytłumacz mniej więcej jak dodawać te strefę rushu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-Gamer- Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Nie jestem dobry w tłumaczeniu takich rzeczy. W necie nie ma niestety poradnika jak to dokładnie zrobić ja to zrobiłem używając func_door Edytowane 8 Grudnia 2019 przez -Gamer- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terrorist0p Napisano 8 Grudnia 2019 2 godziny temu, -Gamer- napisał: Nie jestem dobry w tłumaczeniu takich rzeczy. W necie nie ma niestety poradnika jak to dokładnie zrobić ja to zrobiłem używając func_door Mógłbyś opisać to tak mniej więcej, gdzie znajdę te opcje, co po kolei zrobić, a resztę już raczej ogarnę, bo z tych ssów co nieco rozumiem, tylko np. tam masz open i delay 10.0 czyli otwiera się po 10 sekundach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 1 Lipca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✔ Problem został rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach