BuBek Napisano 12 Grudnia 2019 Siemka naprawicie mi czat? 😄 OD czasu nadania mi rangi Właściciela Sieci nie mam dostępu do czatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 2 Napisano 17 Grudnia 2019 Poprawione. Napisz czy dalej występuje problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuBek Napisano 25 Grudnia 2019 (edytowane) Zrobi mi to ktoś w końcu Edytowane 25 Grudnia 2019 przez BuBek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuBek Napisano 26 Grudnia 2019 Ponawiam to kurwa @MAGNET @Mesharsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 1 Napisano 26 Grudnia 2019 Sprawdź teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 12 Sierpnia 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✔ Problem został rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach