ErwinH2K Napisano 16 Grudnia 2019 Kupię: - Serwer CS:GO (każdy mod prócz Mirage, x Maps, Arena) - Serwer CS 1.6 (każdy mod) Wymogi co do serwerów - dosyć grywalne (min. 8 osób w przypadku CS:GO, 13 w przypadku CS 1.6) Kontakt z moją osobą: - [STEAM]Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! - [GG]Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! - Prywatna Wiadomość na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esej Napisano 16 Grudnia 2019 Totalnie nie wiem po co kupować serwery cs 1.6 jak każdy wie że nawet TOP1 serwer w Polsce bez kilku dni reklamy spada na łeb na szyje więc nie ma większego znaczenia skoro wszystkim rządzi i tak cssetti. * Może mi ktoś to wytłumaczy * Wybacz że napisałem swój wysryw w twoim ogłoszeniu 😅 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ErwinH2K 1 Napisano 16 Grudnia 2019 1 minutę temu, nojaknie napisał: Totalnie nie wiem po co kupować serwery cs 1.6 jak każdy wie że nawet TOP1 serwer w Polsce bez kilku dni reklamy spada na łeb na szyje więc nie ma większego znaczenia skoro wszystkim rządzi i tak cssetti. * Może mi ktoś to wytłumaczy * Wybacz że napisałem swój wysryw w twoim ogłoszeniu 😅 Luźno, szanuję mimo wszystko wypowiedź. Ja tam nie patrzę na to, liczą się dla mnie mimo wszystko stałe tam osoby 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothei Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Sprzedam serwer do cs 1.6 JB + serwer only awp csgo. Cena do dogadania. Kontakt steam https://steamcommunity.com/id/GOTHEIHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Gothei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ErwinH2K 1 Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) 32 minuty temu, Gothei napisał: Sprzedam serwer do cs 1.6 JB + serwer only awp csgo. Cena do dogadania. Kontakt steam https://steamcommunity.com/id/GOTHEIHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Dodałem na steam :) /// JB | AWP- nie spełniają wymagań. Po co piszesz? Edytowane 16 Grudnia 2019 przez ErwinH2K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ErwinH2K Napisano 24 Stycznia 2020 Odświeżam 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach