cyziek Napisano 30 Grudnia 2019 Witam. Mam problem z instalacją sourcebansów. Nie robię tego po raz pierwszy, ale już nie mam pomysłów gdzie mogłem zrobić błąd... Po dodaniu serwera do sourcebansów jest komunikat o braku połączenia "Error connecting" Hosting www to webd,pl Hosting cs to liveserver Co zrobiłem do tej pory: -dodałem IP do Zdalnego połączenia z bazą -Ustawiłem "AutoAddServer" na "1" -Ustawiłem "ServerID" "1" Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Przez MAGNET, 5 Stycznia 2020 "Problem z sourcebans" nic nie mówi. Nazwa powinna pomagać innym użytkownikom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx 1 Napisano 1 Stycznia 2020 sprawdź dokładnie plik cfg. Jeśli sourcebans stoi na innym hostingu spróbuj dodać do zdalnej bazy danych ip sourcebansa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 1 Napisano 1 Stycznia 2020 Godzinę temu, Maroxx napisał: sprawdź dokładnie plik cfg. Jeśli sourcebans stoi na innym hostingu spróbuj dodać do zdalnej bazy danych ip sourcebansa O ile pamiętam to problem jest rozwiązany, tylko ktoś znowu przywrócił backup i ostatnie posty zniknęły. webd.pl blokuje port tcp i nie zamierzają go wcale odblokować, pozostało zmienić na inny hosting Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach