Lyyu Napisano 5 Stycznia 2020 Witam, czy ma ktoś może jakiegoś vipa + skin modelu gracza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 5 Stycznia 2020 Nazwa tematu jest niepoprawna. Powinieneś zamieścić informacje czego szukasz - tak, aby jak najbardziej zachęcić do zajrzenia jak i ułatwienia pracy Cytuj Przez Vasto_Lorde, 6 Stycznia 2020 Poprawiam mu nazwę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haooy 1 Napisano 5 Stycznia 2020 (edytowane) vip: lub: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2675717Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! modele(zakładam, że chodzi o plugin): co do modeli to masz w poście podaną alternatywę jeśli brakuje ci czegoś w tym pluginie Edytowane 5 Stycznia 2020 przez haooy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky 1 1 Napisano 5 Stycznia 2020 Mogę zrobić moduł do mojego vipa na modele postaci ale potrzebuje plugin na modele co ma nativy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lyyu Napisano 9 Stycznia 2020 W dniu 5.01.2020 o 22:15, haooy napisał: vip: lub: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2675717Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! modele(zakładam, że chodzi o plugin): co do modeli to masz w poście podaną alternatywę jeśli brakuje ci czegoś w tym pluginie No właśnie chciałbym oby Vip miał jakiś fajny model a nie ze każdy.. W dniu 5.01.2020 o 22:20, Mesharsky napisał: Mogę zrobić moduł do mojego vipa na modele postaci ale potrzebuje plugin na modele co ma nativy Co potrzebujesz to da radę ogarnąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaku 1 Napisano 9 Stycznia 2020 2 godziny temu, Lyyu napisał: No właśnie chciałbym oby Vip miał jakiś fajny model a nie ze każdy.. Co potrzebujesz to da radę ogarnąć 🙂 W pluginie od @Brum Brum możesz ustawić, że tylko vipy mają dostęp do zmiany modeli 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haooy Napisano 9 Stycznia 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Zaku napisał: W pluginie od @Brum Brum możesz ustawić, że tylko vipy mają dostęp do zmiany modeli 🙂 rózne rangi(flagi lub grupy) mogą mieć różne modele Edytowane 9 Stycznia 2020 przez haooy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lyyu Napisano 10 Stycznia 2020 A pomoże mi w tym ktoś bo ja to zielony w tym jestem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach