Demon007 Napisano 9 Stycznia 2020 (edytowane) kupię licencję IPS Płatność PayPal/Przelew Kontakt PW lub Steam https://steamcommunity.com/id/xcdsd/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Demon007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 9 Stycznia 2020 Godzinę temu, Demon007 napisał: kupię licencję IPS Płatność PayPal/Przelew Kontakt PW lub Steam https://steamcommunity.com/id/xcdsd/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Witaj, edytując post bo chcesz kupić a nie sprzedać, chciałbym zaznaczyć żebyś uważał na 2 aspekty: Kont nie można kupować/sprzedawać - Konto na 90% zostanie zablokowane oraz licencja odebrana, gdyż jest to niezgodne z polityką/regulaminem IPS. Licencję można transferować tylko raz, dlatego gdyż ktoś tutaj to zrobił wcześniej, nie będzie w stanie tobie przesłać ponownie licencji ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 2 Napisano 9 Stycznia 2020 4 minuty temu, Mesharsky napisał: Witaj, jako iż jesteś nowym użytkownikiem na naszym forum. Poprosiłbym żebyś w temacie zamieścił dowód posiadania licencji, (w panelu wersja do pobrania najnowsza) Dodatkowo jakbyś nie miał nic przeciwko, chciałabym zaznaczyć że konta ips nie można sprzedawać gdyż jest to zabronione według polityki i regulaminu ips jedynie licencje można transferować. (jeżeli nie była transferowana już wcześniej) Z tego co wyczytałem to on chcę kupić, a nie sprzedać licencję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 9 Stycznia 2020 2 minuty temu, Admin napisał: Z tego co wyczytałem to on chcę kupić, a nie sprzedać licencję Ouhh dobre oko, tak to jest jak jesteś przy kompie bez okularów. Dziękować.! Już pędzę edytować post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demon007 Napisano 9 Stycznia 2020 38 minut temu, Mesharsky napisał: Witaj, edytując post bo chcesz kupić a nie sprzedać, chciałbym zaznaczyć żebyś uważał na 2 aspekty: Kont nie można kupować/sprzedawać - Konto na 90% zostanie zablokowane oraz licencja odebrana, gdyż jest to niezgodne z polityką/regulaminem IPS. Licencję można transferować tylko raz, dlatego gdyż ktoś tutaj to zrobił wcześniej, nie będzie w stanie tobie przesłać ponownie licencji ;). ja chcę kupić licencję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky 1 Napisano 9 Stycznia 2020 Godzinę temu, Demon007 napisał: ja chcę kupić licencję Wiem oraz poprawiłem się w poście. Mój błąd apologies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach