szogun Napisano 10 Stycznia 2020 Witajcie Niestety poległem na prostym zadaniu, którym jest konfiguracja gamemodes.txt aby wymusić inny cykl map do głosowania na koniec rundy. Tak więc, W pliku autoexec.cfg dodałem mapgroup mg_active_5v5 - wymusza wczytywanie grupy map mp_match_restart_delay "20" mp_endmatch_votenextmap "1" mp_endmatch_votenextleveltime "20" następnie jak zalecają plugin nextmap został wyłączony, po restarcie serwera chciałem sprawdzić poprawność map lecz po użyciu komendy print_mapgroup_sv niestety wynik zwraca informacje o braku map ( Map group: mg_active_5v5 No maps in mapgroup map list!) A o to mój plik gamemodes.txt "gamemodes.txt" { "gameTypes" { "classic" { "gameModes" { "competitive" { "mapgroupsMP" { "mg_active_5v5" "" } } } } } "mapgroups" { "mg_active_5v5" { "maps" { "de_dust2" "" "de_cbble" "" "de_inferno" "" "de_overpass" "" "de_train" "" "de_cache" "" "de_mirage" "" } } } } Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radziuu 5 Napisano 11 Stycznia 2020 Wujek google na wszstkoe odpowie, tam szukaj ja znazlazlem jak nie znajdziesz daj info podesłe ci: > D : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 11 Stycznia 2020 2 godziny temu, Radziuu napisał: Wujek google na wszstkoe odpowie, tam szukaj ja znazlazlem jak nie znajdziesz daj info podesłe ci: > D : Nie możesz odrazu podesłać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach