Prymex Napisano 12 Stycznia 2020 Witam to znowu ja chciałbym stworzyć Glow. Ale żeby pokazywał linie przez ściane zaczynająca się odemnie do innego gracza. Jak zacząć jakieś pomysły. I przy okazji jak zrobić zwykłe wh. Czy jest na to gotowana funkcja aby "pofarbować" kogoś przez ścianę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 1 Napisano 12 Stycznia 2020 Z liniami Bez linii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prymex Napisano 13 Stycznia 2020 Chciałem przerobić plugin Admin Esp (ten z liniami) ale ni ciula nie mogę go przerobić tak aby był zawsze włączony dla wszystkich graczy odrazu po wejściu na serwer pomożesz. Nie chodzi mi o to aby dodać flagę dla wszystkich tylko żeby wywalić wszystkie ify sprawdzające flagi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prymex Napisano 27 Stycznia 2020 Właśnie oglądałem sobie różne filmy z polskiego sourcemod'a u youtuberów jak sobie grali i u Jacoba Trafiłem na wh którego szukam chyba z 1,5 tyg I własnie w około 6 minucie Ma takiego liniowego wh Może już takiego ktoś z was używał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 30 Marca 2020 W dniu 13.01.2020 o 16:28, Prymex napisał: Chciałem przerobić plugin Admin Esp (ten z liniami) ale ni ciula nie mogę go przerobić tak aby był zawsze włączony dla wszystkich graczy odrazu po wejściu na serwer pomożesz. Nie chodzi mi o to aby dodać flagę dla wszystkich tylko żeby wywalić wszystkie ify sprawdzające flagi Napisz oddzielny temat w odpowiednim dziale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach