GreenUp Napisano 14 Stycznia 2020 Witam, od pewnego czasu co jakiś czas nie na gt nie wyświetla aktualnej mapy.(SS PONIŻEJ) Co zrobić aby to działało w sposób właściwy 🙂 Pytanie czym jest to spowodowane czy jakiś cvar jest wyłączony czy cokolwiek innego? Prosiłbym o pomoc 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angel Napisano 14 Stycznia 2020 host_name_store "1" host_info_show "2" host_players_show "2" sv_region "3" Spróbuj 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fruzak Napisano 15 Stycznia 2020 Dodaj GOTV na serwer, w moim przypadku pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenUp Napisano 16 Stycznia 2020 W dniu 14.01.2020 o 16:00, Angel napisał: host_name_store "1" host_info_show "2" host_players_show "2" sv_region "3" Spróbuj 😉 Tak miałem ustawione ale nic nie pomogło. 20 godzin temu, fruzak napisał: Dodaj GOTV na serwer, w moim przypadku pomogło. Mam dodany GOTV ale też bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angel 1 Napisano 7 Lutego 2020 taki mały odkop 😄 Dodaj jeszcze sv_hibernate_when_empty "0" I myślę że temat można zamknąć 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach