daffyy 1 1 Napisano 23 Lutego 2020 Nioo cześć 👋, Mam pytanie co do @Vasto_Lorde Ty jesteś normalny czy brałeś lekcje od Roberta z pewnego forum? Wskaż mi za co otrzymałem w dniu dzisiejszym blokadę na czacie. 😏 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx Napisano 23 Lutego 2020 byle jak ale się zachowuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy 2 Napisano 23 Lutego 2020 (edytowane) 25 minutes ago, Maroxx said: byle jak ale się zachowuj Mordo ale ja dostałem blokadę za to XD Edytowane 23 Lutego 2020 przez daffyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy Napisano 25 Lutego 2020 Ponownie zwracam się z pytaniem do @Vasto_Lorde za co tym razem otrzymałem blokadę czatu? Regulamin forum jak i wiadomość nad czatem nie przewiduje opcji spam, więc sprawdzenie czy emoji działa i czy obejmuje je limit nie jest powodem 😏 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 25 Lutego 2020 To dział Plac zabaw 🤭 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy Napisano 25 Lutego 2020 Just now, Vasto_Lorde said: To dział Plac zabaw 🤭 Wskaż mi w takim razie dział gdzie mam napisać 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 25 Lutego 2020 Mi w prywatnej wiadomości kochaniutki 😊 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy Napisano 25 Lutego 2020 Just now, Vasto_Lorde said: Mi w prywatnej wiadomości kochaniutki 😊 Pytam Cię publicznie i takiej oczekuje odpowiedzi. Zablokowałeś czat bez podstawy w regulaminie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 25 Lutego 2020 Będziesz musiał się bardziej postarać żeby zdobyć moje serce 😘 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy Napisano 25 Lutego 2020 Just now, Vasto_Lorde said: Będziesz musiał się bardziej postarać żeby zdobyć moje serce 😘 Znam dentystę który Ci je skradnie 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 25 Lutego 2020 Too late i already nutted to his avatar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy Napisano 25 Lutego 2020 1 minute ago, Vasto_Lorde said: Too late i already nutted to his avatar Dobra twój wybranek to twój wybranek ale dowiem się wreszcie za co blokada? 😏 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach