filipaug Napisano 15 Marca 2020 Witam , mógłbym poprosić o link do pluginy na !ws i !knife weapons v-1.5.0 mi nie działa , macie jakieś inne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) https://github.com/kgns/weaponsHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Działa na pewno. Jeśli masz jakieś problemy z tym pluginem, to pokaż error logi 😉 Pamiętaj żeby wrzucić też to ! https://ptah.zizt.ru/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 15 Marca 2020 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx Napisano 15 Marca 2020 zmieniłeś plik core.cfg? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Marca 2020 @Maroxx po prostu dopisz co trza tam zrobić, +30 sekund roboty a jego odpisywanie + Twój drugi post zaoszczędzony ^^ Follow guidelines -> no Block bad plugins -> no Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipaug Napisano 15 Marca 2020 Zmieniałem z "yes" na "no" tam gdzie trzeba było wrzuciłem pliki do folderów do których trzeba było i dalej nic 🤔 Przerabiam w filezilli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx Napisano 15 Marca 2020 daj wycinek logów z addons>sourcemod>logs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipaug Napisano 16 Marca 2020 Aktualnie logów nie mam bo zrobiłem reset serwera ale może źle to jakoś podłączyłem , nakierowalibyście mnie gdzie i co mam podłączyć? Na razie wiem że w database zmieniam bazę danych na moją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx 1 Napisano 16 Marca 2020 to zacznijmy od początku: Czy poprawnie wgrałeś plugin na serwer? Czy zainstalowałeś PtaH? Czy zmieniłeś plik core.cfg? Czy dodałeś "weapons" do pliku databases.cfg? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipaug Napisano 16 Marca 2020 1. Tak 2. Tak 3.Tak jeżeli chodzi o zamienienie "FollowCSGOServerGuidelines" z yes na no 4. Nie , mógłbym wiedzieć gdzie dokładnie mam to dodać? (np. nad jakimś tekstem?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx 1 Napisano 16 Marca 2020 "Databases" { "driver_default" "mysql" // When specifying "host", you may use an IP address, a hostname, or a socket file path "default" { "driver" "default" "host" "localhost" "database" "sourcemod" "user" "root" "pass" "" //"timeout" "0" //"port" "0" } "storage-local" { "driver" "sqlite" "database" "sourcemod-local" } "clientprefs" { "driver" "sqlite" "host" "localhost" "database" "clientprefs-sqlite" "user" "root" "pass" "" //"timeout" "0" //"port" "0" } "weapons" { "driver" "mysql" "host" "ip" "database" "baza" "user" "user" "pass" "haslo" //"timeout" "0" //"port" "" } Bez bazy danych i tak skiny powinny się zmieniać. Myślę że pobrałeś wersje ptaha na windowsa. Spróbuj wgrac tą:PTaH-V1.1.0-build15-linux (1).zipHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipaug Napisano 16 Marca 2020 Dobrze spróbuję z tym linuxem.Dzięki za odpowiedź😀 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipaug Napisano 16 Marca 2020 Nie wiem czemu , ale zawsze po wgraniu tego plugina gdy próbuję się połączyć na serwer i sprawdzić czy działa to cały czas mam "łączenie z serwerem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx 1 Napisano 16 Marca 2020 a usunąłeś poprzedniego ptaha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipaug Napisano 16 Marca 2020 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipaug Napisano 16 Marca 2020 W takim razie zrobię reseta i od razu wgram ptaha do linuxa i wtedy spróbuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx 2 Napisano 16 Marca 2020 Maroxx#3765 zaproś na discord chętnie pomoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipaug 2 Napisano 16 Marca 2020 Problem rozwiązany dzięki Maroxx 😄 Polecam bardzo fajnie się z nim rozmawiało! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 16 Marca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach