VestSmart Napisano 6 Września 2018 Witam! Mam problem: otóż borykam się z typem który crashuje serwer. Zbanowałem jego permamentnie przez SourceBansa ale on dalej może grać. Nasuwa się następujące pytanie: Czy jest jakiś inny sposób na zablokowanie śmiecia? Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weak. Napisano 6 Września 2018 Jak osoba zbanowana wchodzi na Twój serwer? ;O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Pokaż logi, możesz go kickować przy połączeniu z serwerem #pragma semicolon 1 #include <sourcemod> public void OnClientPostAdminCheck(int client) { char steamId[64]; GetClientAuthId(client, AuthId_Steam2, steamId, sizeof(steamId));{ if (StrEqual(steamId, "STEAM_xxx")) KickClient(client, "Blacklist - blokada polaczenia"); } } /Edit Przede wszystkim wykorzystaj to a następnie pokaż co zwróci jak dojdzie do crashu https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=277703Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 6 Września 2018 przez szogun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 6 Września 2018 Można zbanować przez rcona ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 24 Września 2018 Jakieś wieści / problem rozwiązany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart 1 Napisano 25 Września 2018 Wybaczcie. :P Zapomniałem o tym temacie. Problem rozwiązany. Zainstalowałem SourceBansa na innej bazie mysql. Przez MAGNET, 25 Września 2018 Problem rozwiązany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach