NeXt Napisano 18 Marca 2020 Cześć, Mam właśnie zapytanie bo mam wgrany oto ten mod: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=277538Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! I dodałem z tej sieci plugin rpg pod bb, ale cały coś miga i nie wiem jak to naprawić. Dał rady by ktoś mi z tym pomóc? Podsyłam wideo Plugin RPG pod bb: Counter-Strike_ Global Offensive 2020-03-18 17-26-11.mp4Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angel Napisano 18 Marca 2020 (edytowane) Po prostu jeden HUD nachodzi Ci na drugi, jeden z pluginów musi zostać zmieniony 😉 Ewentualnie sprawdź czy któryś z nich w pliku konfiguracyjnym ma możliwość zmiany wyświetlania informacji Edytowane 18 Marca 2020 przez Angel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NeXt Napisano 18 Marca 2020 No własnie wiem, ale próbowałem zrobić to ale właśnie mi nie wyszło. Dlatego tutaj piszę i proszę o pomoc. 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx Napisano 18 Marca 2020 Masz do wyboru 2 opcje: Usunąć jeden z pluginów. Przerobić plugin żeby którąś z informacji wyświetlało w hud Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 30 Czerwca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✔ Problem został rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach