Kosin Napisano 29 Marca 2020 No dobra. Witam wszelkich zgromadzonych przy problemie. Zainstalowałem SB, wszystko pięknie śmiga. Nawet bany i komunikacja się odkładają w SB ale jednak: Sprawdzałem pliki hostingu i serwerowe i wszystko na swoim miejscu. Serwer postawiony na pukawce. Hosting postawiony na OVH (jak z ciekawości postawiłem SB na pukawce bo była taka możliwość bazy i hosting to też to wywalało) Wyszukałem w internecie że OVH nie blokuje żadnych portów. Jakieś pomysły? (jak czegoś nie podałem, napiszcie to zedytuje temat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 29 Marca 2020 A właśnie że ovh blokuje port. Z czego co pamiętam to TCP i nie odblokują ci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 29 Marca 2020 Napisz na PW do mnie, przygotuję tobie ofertę darmową pod sourcebansa, bez blokowania portów 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Avgariat 2 Napisano 29 Marca 2020 Na OVH to nie działa. Mam to samo. // edit no i udp, a nie tcp. Wykonywanie komend z użyciem rcona przez TCP działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 30 Marca 2020 9 godzin temu, Avgariat napisał: Na OVH to nie działa. Mam to samo. // edit no i udp, a nie tcp. Wykonywanie komend z użyciem rcona przez TCP działa normalnie. Faktycznie, mój błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach