VestSmart Napisano 2 Kwietnia 2020 Witam. Mam pytanko, który legitny serwis z najniższą prowizją polecicie do wymiany skinów na PayPal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noBodyNN Napisano 2 Kwietnia 2020 Ja osobiście polecam sprzedaż skinów więcej idzie do portfela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, sitefuture napisał: Ja osobiście polecam sprzedaż skinów więcej idzie do portfela Miałem na myśli sprzedaż skinów a napisałem wymianę. Mój błąd... Chodzi mi o sprzedaż skinów. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez VestSmart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noBodyNN Napisano 2 Kwietnia 2020 22 minuty temu, VestSmart napisał: Miałem na myśli sprzedaż skinów a napisałem wymianę. Mój błąd... Chodzi mi o sprzedaż skinów. A ja znowu napiszę że polecam sprzedaż skinów innej osobie chociażby na facebook'u na grupach ze względu na to że strony które skupują skiny płacą około 30-50% bynajmniej jest to moim zdaniem nie opłacalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx Napisano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, sitefuture napisał: A ja znowu napiszę że polecam sprzedaż skinów innej osobie chociażby na facebook'u na grupach ze względu na to że strony które skupują skiny płacą około 30-50% bynajmniej jest to moim zdaniem nie opłacalne i tak sprzedasz je za 60% ceny rynkowej. Bezpieczniej jest sprzedać przez sprawdzoną stronę na grupkach facebookowych strasznie duzo jest scamow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noBodyNN Napisano 2 Kwietnia 2020 Teraz, Maroxx napisał: i tak sprzedasz je za 60% ceny rynkowej. Bezpieczniej jest sprzedać przez sprawdzoną stronę na grupkach facebookowych strasznie duzo jest scamow ja sprzedaje po 75%, 80% ceny steam rynkowej i to nawet noże warte 4000 zł dodam dodatkowo że za mój nóż który warty jest 2000zł (Cena steam) oferują strony 600-700 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach