Smokepurpp Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Sprawa wygląda następująco - Poszukuję współwłaściciela nowego serwera COD MOD 401lvl. Serwer opłacać będę ja, mogę z góry opłacić go na 2miesiące. Od współwłaściciela oczekuję, aby zajął się promowaniem serwera, w tym kupnem reklamy na cssetti, dyspozycyjności, wiedzy i umiejętności w prowadzeniu serwera. Sprawa tyczy się serwera cs 1.6, lecz jestem otwarty na propozycje oraz inne mody. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Smokepurpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek2005 Napisano 15 Czerwca 2020 pw W dniu 7.04.2020 o 09:16, Smokepurpp napisał: Witam wszystkich serdecznie. Sprawa wygląda następująco - Poszukuję współwłaściciela nowego serwera COD MOD 401lvl. Serwer opłacać będę ja, mogę z góry opłacić go na 2miesiące. Od współwłaściciela oczekuję, aby zajął się promowaniem serwera, w tym kupnem reklamy na cssetti, dyspozycyjności, wiedzy i umiejętności w prowadzeniu serwera. Sprawa tyczy się serwera cs 1.6, lecz jestem otwarty na propozycje oraz inne mody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach