BOBO Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, mam pewien problem z HexTags mam zrobiony tak "Opiekun" ale w grze go nie wyświetla; "p" //12h { "ScoreTag" "[Opiekun]" //The scoreboard-tag "ChatTag" "{red}[Opiekun]" //The chat-tag "ChatColor" "{red}" //The chat color "NameColor" "{blue}" //The name color } Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez BOBO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whytti Napisano 8 Kwietnia 2020 spróbuj na flagę a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NeQ ҳ̸Ҳ̸ҳ Napisano 8 Kwietnia 2020 Osoba, która ma mieć tego "opiekuna" na pewno ma flagę "p" na serwerze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBO Napisano 8 Kwietnia 2020 31 minut temu, whytti napisał: spróbuj na flagę a Przecież flaga a to jest rezerwacja slota 2 minuty temu, NeQ ҳ̸Ҳ̸ҳ napisał: Osoba, która ma mieć tego "opiekuna" na pewno ma flagę "p" na serwerze? Ma na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whytti Napisano 10 Kwietnia 2020 W dniu 8.04.2020 o 22:28, BOBO napisał: Przecież flaga a to jest rezerwacja slota To co. Też mam problem z hextags i nie łapie niektórych flag, w tym flagi p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maroxx 1 Napisano 11 Kwietnia 2020 może pokażcie całe cfg? Będziemy wtedy mogli jakoś wam pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 30 Czerwca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✖ Brak rozwiązania problemu Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach