Desnox Napisano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Witajcie, Postawiłem serwer Deathmatch, ale mam taki problem że mimo w ustawieniach gamemode_custom zmieniam mp_timelimit na 15 to ten czas na serwerze się nie zmienia i cały czas jest 5 minut ładując się na serwer też ładuję się tryb turniejowy a potem dopiero w tabeli pokazuję tryb niestandardowy, kolejna rzecz to taka że po zabiciu mimo że ludzie się respią to i tak nalicza rundy Ps mam ustawione game_type 3 game_mode 0 używam tego pluginu https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=246405Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Ktoś wie czemu tak się dzieje? Dziękuję z góry za każdą odpowiedź Pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Desnox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desnox Napisano 19 Kwietnia 2020 Już wszystko ogarniętę, proszę o zamknięcie tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach