aBarteK Napisano 30 Kwietnia 2020 Cześć, mam problem, że na serwerze wyrzuca ostatnio graczy a powodem jest "(Czysty serwer: klient nie pasuje do serwera.https://support.steampowered.com/kb_arti " Wiecie może jak to naprawić aby tak się nie działo? 🙂 Dziś takowa sytuacja również wynikneła ale jak patrzyłem to żadnych errorów w logach nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia 2020 sv_pure 0 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aBarteK Napisano 30 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, SUPER TIMOR napisał: sv_pure 0 🙂 Gdzie to wpisać dokładnie jeśli mogłbyś mi powiedzieć? 😄 server.cfg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart 1 Napisano 30 Kwietnia 2020 39 minut temu, aBarteK napisał: Gdzie to wpisać dokładnie jeśli mogłbyś mi powiedzieć? 😄 server.cfg? Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach