PiselRobiFuFu Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) Jak zmienić muzykę za mvp na swoją na serwerze społecznościowym? Edytowane 7 Maja 2020 przez PiselRobiFuFu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiselRobiFuFu Napisano 7 Maja 2020 Paweł ale nie o to i chodzi. Bo np jak wpisz !mvp i są już tam jakieś muzyki za mvp a ja je chce zmienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 7 Maja 2020 1 godzinę temu, PiselRobiFuFu napisał: Paweł ale nie o to i chodzi. Bo np jak wpisz !mvp i są już tam jakieś muzyki za mvp a ja je chce zmienić. Wystarczy wgrać pliki na serwer i edytować config. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiselRobiFuFu Napisano 7 Maja 2020 Właśnie mi chodzi jak edytować ten konfig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow 1 Napisano 7 Maja 2020 addons\sourcemod\configs i tam masz plik MVPmusics.cfg Spoiler i w tym pliku sobie ustawiasz "nazwa" "song_file" "(folder)/(nazwa pliku)" "flag" "(flaga która może sobie ustawić dany dzwiek MVP)" tak mi się zdaję nie miałem tego pluginu nigdzie jeśli źle napisałem proszę o poprawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiselRobiFuFu Napisano 7 Maja 2020 Shadow a żeby zrobić tak żeby dany kawałek piosenki był puszczany za mvp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 7 Maja 2020 1 minutę temu, PiselRobiFuFu napisał: Shadow a żeby zrobić tak żeby dany kawałek piosenki był puszczany za mvp przytnij sobie daną "piosenkę" w jakimś programie i wrzuć w sound\(folder) i potem ustawiasz w configu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 1 Lipca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✔ Problem został rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach