Shadow Napisano 15 Maja 2020 Cześć szukam pluginu dzięki któremu będę mógł "zmienić" modele granatów coś ala skin chooser ale żeby granatów nie dało się zmieniać pod komendą tylko na stałe ustawić dany model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower Napisano 15 Maja 2020 Spoiler #include <sourcemod> #include <sdktools> #include <sdkhooks> #include <fpvm_interface> #define WEAPON "weapon_elite" // weapon to replace #define MODEL "models/weapons/v_pist_dualinfinity.mdl" // custom view model int g_Model; public Plugin myinfo = { name = "SM FPVMI - Dual Intinity", author = "Franc1sco franug", description = "Add dual intinity view model to all", version = "1.0", url = "http://steamcommunity.com/id/franug" }; public OnClientPostAdminCheck(client) { FPVMI_AddViewModelToClient(client, WEAPON, g_Model); // add custom view model to the player } public OnMapStart() { g_Model = PrecacheModel(MODEL); // Custom model // model downloads AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/01.vmt"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/01.vtf"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/02.vmt"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/02.vtf"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/exponent"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/hong02.vmt"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/hong02.vtf"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/jin01.vmt"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/jin01.vtf"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/m9a1.vmt"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/m9a1.vtf"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/w_models/w_pist_elite/m9a1_exponent.vtf"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/v_pist_dualinfinity.dx90.vtx"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/v_pist_dualinfinity.vvd"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/v_pist_dualinfinity.mdl"); } https://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=2376498&postcount=2Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) EDIT: Wybacz pewnie chodziło o sam kod, zrobiłem ale coś mi nie działa, mogę prosić o pomoc? Spoiler #include <sourcemod> #include <sdktools> #include <sdkhooks> #include <fpvm_interface> #define WEAPON "weapon_hegrenade" // weapon to replace #define MODEL "models/weapons/v_eq_fraggrenade.mdl" // custom view model int g_Model; public Plugin myinfo = { name = "SM FPVMI - FRAG", author = "Franc1sco franug", description = "Add dual intinity view model to all", version = "1.0", url = "http://steamcommunity.com/id/franugHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami!" }; public OnClientPostAdminCheck(client) { FPVMI_AddViewModelToClient(client, WEAPON, g_Model); // add custom view model to the player } public OnMapStart() { g_Model = PrecacheModel(MODEL); // Custom model // model downloads AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade.mdl"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade.vvd"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade.dx80.vtx"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade.dx90.vtx"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade.sw.vtx"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade_thrown.mdl"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade_thrown.vvd"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade_thrown.dx80.vtx"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade_thrown.dx90.vtx"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/w_eq_fraggrenade_thrown.sw.vtx"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/v_eq_fraggrenade.mdl"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/v_eq_fraggrenade.vvd"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/v_eq_fraggrenade.dx80.vtx"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/v_eq_fraggrenade.dx90.vtx"); AddFileToDownloadsTable("models/weapons/v_eq_fraggrenade.sw.vtx"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/v_models/fusiongrenade/red.vmt"); AddFileToDownloadsTable("materials/models/weapons/v_models/fusiongrenade/red.vtf"); } Edytowane 16 Maja 2020 przez Shadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower Napisano 16 Maja 2020 Zapomniałeś dodać tego pluginu First-Person-View-Models-Interface-master (4).zipHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) 51 minut temu, Sqower napisał: Zapomniałeś dodać tego pluginu chciałbym żeby to było to ale pierwsze co zrobiłem to dodałem, ten plugin oraz z początku myślałem, że chodzi o plugin z menu CW ale zobaczyłem kod i pozmieniałem, i przy wrzucanu pluginu CWM coś mi się podmieniło i nie słychać wgl kroków gdzieś była informacja żeby skopiować plik jakiś ale nie mogę tego teraz znaleźć 🤣 i EDIT: pomyłka to nie przy wrzuceniu pluginu tylko podmieniłem game_sounds_manifest.txt Spoiler Edytowane 16 Maja 2020 przez Shadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) A spróbuj tego i powiedz czy w ogóle ci to działa shield_grenade.rarHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! fpvm_interface.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! garanat.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! garanat.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 16 Maja 2020 przez Sqower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 16 Maja 2020 działa jest git 🤔 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) Daj link do modelu tego grantu, który chcesz wgrać Edytowane 16 Maja 2020 przez Sqower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 16 Maja 2020 Teraz, Sqower napisał: Daj link do modelu tego grantu https://gamebanana.com/skins/134473Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower Napisano 16 Maja 2020 1 minutę temu, Shadow napisał: https://gamebanana.com/skins/134473Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Musisz ten model przerobić tu masz poradnik https://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=2378988&postcount=95Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 16 Maja 2020 nie wiem czy mi się chce haha https://gamebanana.com/skins/128946Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! te też bym musiał przerobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower Napisano 16 Maja 2020 Teraz, Shadow napisał: nie wiem czy mi się chce haha https://gamebanana.com/skins/128946Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! te też bym musiał przerobić? Ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) dobra to przerobie te pierwsze, dam znać czy będzie działac jak już przerobię EDIT: dobra nie chcę mi się z tym bawić ale dzięki za pomoc można zamknąć Edytowane 16 Maja 2020 przez Shadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower 1 Napisano 16 Maja 2020 4 godziny temu, Shadow napisał: dobra to przerobie te pierwsze, dam znać czy będzie działac jak już przerobię EDIT: dobra nie chcę mi się z tym bawić ale dzięki za pomoc można zamknąć Jak będę miał więcej czasu to ci to przerobię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 17 Maja 2020 14 godzin temu, Sqower napisał: Jak będę miał więcej czasu to ci to przerobię okej dzięki, próbowałem ogarnąć ale no przyznam się nie ogarniam tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach