Gość Napisano 21 Września 2018 OPIS Plugin nakłada czerwoną poświatę na TT'ka uderzonego nożem przez CT i blokuje otrzymywanie kolejnych obrażeń od CT przez czas określony ConVarem. Stworzony z myślą o serwerach HNS, na których można złapać gracza i go po prostu ubić. Szukałem czegoś podobnego - potem znalazłem, ale zgubiłem i teraz postanowiłem sam coś napisać. DO DODANIA : Zablokowanie używania LPM na nożu Zmiana damage na stałe 75.0 - próbowałem zrobić w OnTakeDamage Spoiler if((StrContains(weapon, "knife") >= 0 || StrContains(weapon, "bayonet") >= 0) && !block[client]) { KnifeBlock(client); damage = 75.0; return Plugin_Changed; } niestety bezskutecznie. Gdyby ktoś znał solucję, proszę się podzielić to zrobię reupload ? Instalacja - .sp przekompilować i wrzucić do addons/sourcemod/plugins/ hns-abk.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia 2019 Dodany stały DMG 55.0 z noża, zablokowanie clienta zerowego + kilka poprawek. Cytuj Przez MAGNET, 31 Stycznia 2019 Zaktualizowałem załącznik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach