Shadow Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) Cześć piszę w dość nietypowej sprawie (i wybaczcie jeśli zły dział, nie wiedziałem gdzie to dać) ponieważ testuję sobie pluginy na serwerze testowym przed zrobieniem już normalnego serwera i problem jest taki, że gdy się przelatuje w powietrzu w START ZONE lub nawet jak się bhopuję w nim to nie resetuje czasu mój .cfg zoneów Spoiler // This file was auto-generated by SourceMod (v1.10.0.6488) // ConVars for plugin "shavit-zones.smx" // Enforce zone tracks upon entry? // 0 - allow every zone except for start/end to affect users on every zone. // 1- require the user's track to match the zone's track. // - // Default: "1" // Minimum: "0.000000" // Maximum: "1.000000" shavit_zones_enforcetracks "0" // Height to use for the start zone. // - // Default: "128.0" // Minimum: "0.000000" shavit_zones_height "128.0" // Interval between each time a mapzone is being drawn to the players. // - // Default: "1.0" // Minimum: "0.500000" // Maximum: "5.000000" shavit_zones_interval "1.0" // When calculating a zone's *VISUAL* box, by how many units, should we scale it to the center? // 0.0 - no downscaling. Values above 0 will scale it inward and negative numbers will scale it outwards. // Adjust this value if the zones clip into walls. // - // Default: "0.5" shavit_zones_offset "0.5" // Teleport players to the end zone on sm_end? // 0 - Disabled // 1 - Enabled // - // Default: "1" // Minimum: "0.000000" // Maximum: "1.000000" shavit_zones_teleporttoend "0" // Teleport players to the start zone on timer restart? // 0 - Disabled // 1 - Enabled // - // Default: "1" // Minimum: "0.000000" // Maximum: "1.000000" shavit_zones_teleporttostart "0" // Use custom sprite for zone drawing? // See `configs/shavit-zones.cfg`. // 0 - Disabled // 1 - Enabled // - // Default: "1" // Minimum: "0.000000" // Maximum: "1.000000" shavit_zones_usecustomsprite "0" prosze o pomoc, nawet nie ogarniam tak dobrze angielskiego co prawda większość rozumiem ale no są zdania których nie ogarniam xD EDIT: można zamknąć, sądziłem ze takie coś będzie w shavit_zones.cfg ale przeglądałem wszystkie cfg pokolei i bawiłem się ustawieniami, sorki za zajęcie czasu Spoiler // Don't start timer if vertical speed exists (btimes style). // - // Default: "1" // Minimum: "0.000000" // Maximum: "1.000000" shavit_core_nozaxisspeed "0" SHAVITHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 23 Maja 2020 przez Shadow ugh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) EDIT: Proszę usunąć xD ten post Edytowane 23 Maja 2020 przez Shadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 1 Lipca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✖ Brak rozwiązania problemu Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach