Wolnyy Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) Cześć. Robię szkolny serwer ffa w cs'ka i mam 2 problemy. Pierwszy z nich to że przeciwnicy mogą siebie słyszeć nawet po śmierci i wgl. 2 problem do tylko zapytanie gdzie się wpisuje komendy startowe takie jak mp_friendlyfire 0 bo się samo ustawia i sv_downloadurl "###" sv_allowdownload 1 sv_allowupload 1 cl_downloadfilter all. Jeszcze takie pytanko jaki jest plugin do kolorowego chatu który działa Z góry dzięki 😄 Edytowane 28 Maja 2020 przez Wolnyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_a_t_i_2 Napisano 28 Maja 2020 csgo/cfg/server.cfg albo autoexec.cfg albo csgoserver.cfg tam możesz wszystko ustawić a ten 1 problem to masz w csgo/cfg/ gamemode_xxxxx.cfg (w twoim przypadku gamemode_casual) i tam masz sv_alltalk sv_fully_alltalk sv_deadtalk i jeszcze z 2 albo 3 związane z talkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) 35 minut temu, Wolnyy napisał: Cześć. Robię szkolny serwer ffa w cs'ka i mam 2 problemy. Pierwszy z nich to że przeciwnicy mogą siebie słyszeć nawet po śmierci i wgl. 2 problem do tylko zapytanie gdzie się wpisuje komendy startowe takie jak mp_friendlyfire 0 bo się samo ustawia i sv_downloadurl "###" sv_allowdownload 1 sv_allowupload 1 cl_downloadfilter all. Jeszcze takie pytanko jaki jest plugin do kolorowego chatu który działa Z góry dzięki 😄 co do pierwszego dopisze jeszcze sv_talk_enemy_living 0 sv_talk_enemy_dead 0 sv_full_alltalk 0 albo po prostu skopiuj sobie wszystko z gamemode_competitive i wklej w gamemode_casual jeśli chodzi o kolorowy chat to hm https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=303671Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! tu możesz ustawiać graczom poprzez ich StemID lub nadawając flagi łatwy do konfiguracji. innego nie znalazłem tak na szybko który odpowiada za kolorowy chat (nie wiem z resztą co dokładnie miałeś na myśli) wszystkie rzeczy jak friendlyfire możesz ustawiać w gamemode_(tryb).cfg Edytowane 28 Maja 2020 przez Shadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolnyy Napisano 28 Maja 2020 Wielkie dzięki 😄 Temat do zamknięcia (☞゚ヮ゚)☞ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach