kamyk Napisano 29 Maja 2020 Witam. Mam do sprzedania paczkę deathrun. W zestawie znajdują się pluginy tj. Paczka zawiera w sobie poniżej wymienione pluginy. ADEPT_Deathrun (zmodyfikowany) - Plugin deathrunowy ADEPT_Freerun (zmodyfikowany) - Umożliwia terroryście danie freeruna w zamian za awp/pestki/bhop/old/knife ADEPT_Jackpot (zmodyfikowany) - Plugin jackpota dzięki któremu gracze mogą obstawiać kredyty shavit-core (zmodyfikowany) - silnik do reszty pluginów shavita shavit-hud (zmodyfikowany) - interfejs shavita shavit-replay (zmodyfikowany) - replay bot, który zapisuje najszybsze przejście mapy, co umożliwia graczom obejrzenie go. shavit-wr - plugin zapisujący czasy shavit-zones - plugin umożliwiający rozstawianie zonów na mapie store-zephyrus (zmodyfikowany) - system kredytówna serwerze oraz sklep z modelami postaci/zwierzętami/tagami dr-beatwr (autorski) - wiadomość na czacie, gdy ktoś pobije rekord mapy + daje kredyty za 1-sze, 2-gie, 3-cie miejsce dr-coinflip (autorski) - ruletka 50/50 z możliwością obstawienia kredytów dr-ruletka (autorski) - plugin, losujący kolor który zwycięża. (Najpierw gracze muszą obstawić kredyty na wybrany z puli czerwonego [x2], niebieskiego [x4] zielonego [x14] dr-drshop (autorski) - sklep z wyborem bonusu na jedną rundę (za kredyty). Do wyboru- mała grawitacja, wysoka grawitacja, respawn, double jump, boost do prędkości. dr-vip (autorski) - plugin vipów dający większą ilość kredytów. Darmowy 1 bonus na rundę, Przy czym bonusy dla vipów są lepsze. Np vip przy zakupie boosta dostaje 50 speeda na skok a boost zakupiony w sklepie 25. dr-autoresp (autorski) - plugin, który respi wszystkich graczy przez 10 sekund na początku każdej rundy. dr-endmap-credits (autorski)- przyznaje graczowi, który przeszedł mapę określoną ilość kredytów dr-joinhello (autorski) - wyświetla powitalna oraz pożegnalną wiadomość [TAG] [NICK] ... [STEAMID] dr-tag (autorski) - Pokazuje w tabeli tagi typu S-VIP/ADMIN/GRACZ dr-replayfix (autorski)- naprawia problemy związane z tym, że w/w shavit-replay nie jest zakodowany z myślą o deathrunie, przez co wymagało kilku poprawek afkmanager (zmodyfkowany)-system zarządzania graczami w bezruchu ssj- plugin, który pokazuje statystyki skoków. roundsound - plugin, który odpala muzyka na koniec rundy stopmusic- plugin, który wyłącza muzykę mapy. weapons- !knife - plugin umożliwiający wybór kosy oraz !ws - plugin umożliwiający wybór skina do broni Cena do uzgodnienia na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy Napisano 30 Maja 2020 Mogę zobaczyć ss tej ruletka bo jestem zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk Napisano 30 Maja 2020 10 godzin temu, laki123h napisał: Mogę zobaczyć ss tej ruletka bo jestem zainteresowany Tutaj są ss'y: https://imgur.com/a/4xumqimHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk Napisano 2 Czerwca 2020 bump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach