walus2001 Napisano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Więc tak, zrobiłem sobie VIP od Brum Brum dla testów, lecz każdy na serwerze ma VIPa bez flagi mógłby ktoś przerobić, żeby osoby z flagą "a" miały VIP'a próbowałem coś pokombinować ale nie działa, więc zwracam się z pomocą ADEPT_VIP.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! ADEPT_VIP.txtHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 1 Czerwca 2020 przez walus2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) do jakiej lokalizacji dałeś plik ADEPT_VIP.txt?? EDIT: niestety u siebie nie mogę zobaczyć czy działa normalnie czy nie, bo plugin wywala mi serwer idk czemu. Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Shadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) @walus2001 Config jest w sourcemod/configs/ADEPT_VIP.txt ? Teraz spróbuj przerobiłem nie testowałem ale zmieniłem flage w kodzie teraz powinny mieć osoby z flagą "z" i "a" ADEPT_VIP.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Danski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 1 Lipca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✔ Problem został rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach