Jack122 Napisano 2 Czerwca 2020 Witam. Moje pytanie jest następujące, jak zrobić, aby po wpisaniu na czacie !vip, wyskakiwała informacja o tym, co posiada vip? Za pomoc dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 3 Czerwca 2020 Przeczytaj sobie ten poradnik i napisz plugin sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack122 Napisano 3 Czerwca 2020 Teraz, Paweł napisał: Przeczytaj sobie ten poradnik i napisz plugin sam. Hm. Nie chcę całego menu pisać, bo mam już plugin podobny do menu. Chcę tylko się dowiedzieć, jak mogę napisać "plugin" to tego, aby po wpisaniu !vip wyświetlała się wiadomość co posiada vip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 3 Czerwca 2020 Najlepiej za pomocą menu. W czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PyNiO 1 Napisano 3 Czerwca 2020 Proszę bardzo. Prosty plugin do opisu usługi vip. P.S. Pisałem na szybko więc jak być coś nie tak to pisz na pw, żeby niepotrzebnego spamu nie robić. VIP_Panel.rarHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! VIP_Panel.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack122 Napisano 3 Czerwca 2020 2 godziny temu, PyNiO napisał: Proszę bardzo. Prosty plugin do opisu usługi vip. P.S. Pisałem na szybko więc jak być coś nie tak to pisz na pw, żeby niepotrzebnego spamu nie robić. VIP_Panel.rar 6 kB · 1 pobranie Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! VIP_Panel.sp 1 kB · 2 pobrania Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Dziękuje bardzo. W razie czego, będę odzywał się na pw. Temat do zamknięcia. 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach