y0ung Napisano 7 Czerwca 2020 Poszukuje pluginu na opis vipa oraz na cennik najlepiej osobno 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_a_t_i_2 Napisano 7 Czerwca 2020 (edytowane) ..... Temat stworzony przez ciebie Zeby zrobić cenni wystarczy 1. Zmienić nazwe pluginu 2. Zmienić dane wpisane do pluginu 3. Zmienić RegCOnsoleCMD z sm_vip na sm_cennik reszta może zostać Edytowane 7 Czerwca 2020 przez M_a_t_i_2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y0ung Napisano 7 Czerwca 2020 albo ja jestem głupi ale tamtego pluginu nie da sie skompilowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_a_t_i_2 Napisano 7 Czerwca 2020 Da się 😉 Prawdopodobnie robisz coś nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski Napisano 7 Czerwca 2020 (edytowane) @y0ung2115 Jak podasz error to ktoś pomoże z tym kompilowaniem. A jak ten ci nie działa to ci podsyłam w jednym pluginie cennik i przywileje vipa. Autorem pluginu jest Blaki. vip.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Danski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y0ung Napisano 8 Czerwca 2020 Godzinę temu, Danski napisał: @y0ung2115 Jak podasz error to ktoś pomoże z tym kompilowaniem. A jak ten ci nie działa to ci podsyłam w jednym pluginie cennik i przywileje vipa. Autorem pluginu jest Blaki. vip.sp 25 kB · 1 pobranie Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach