y0ung Napisano 8 Czerwca 2020 Cześć zrobiłem sobie paczkę resów powycinałem i ustawiłem 44100 Hz i 128 kbps ustawiłem w configu nazwy piosenek i scieżke aczkolwiek resy się nie odtwarzają . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) @y0ung2115 Jaki błąd w konsoli podczas próby puszczenia piosenki i czy plugin działa normalnie czy na chacie pokazuje jaką piosenke odtwarza? Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Danski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y0ung Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) [Sound] S_StartSound(): Failed to load sound '*resy_gotowe\alan - nie pytaj co braem (online-audio-converter.com).mp3'. File is missing from disk or is invalid. @Danski na czacie pokazuje [AbNeR RES] Teraz gramy resy_gotowe/alan - nie pytaj co braem (online-audio-converter.com).mp3 Edytowane 8 Czerwca 2020 przez y0ung2115 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski Napisano 8 Czerwca 2020 I teraz pytania serwer na pukawce ? fastdl dobrze ustawiony ? bo bład się bierze od uszkodzonego pliku lub od braku pliku więc winą jest prawdopodobnie w 90% przypadków źle ustawiony fastdl lub nie wrzucenie piosenek do fastdl'a jak nie wiesz to tutaj masz odcinek od Pana Magneta który potrafi wyjaśniać i pisać dobre pluginy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y0ung Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) nie serwer jest na 1s1k @Danski Edytowane 8 Czerwca 2020 przez y0ung2115 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 1 Napisano 8 Czerwca 2020 Masz tu wszystko wytłumaczone innego powodu niż fastdl nie ma lub uszkodzony plik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y0ung Napisano 8 Czerwca 2020 Teraz, Danski napisał: Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Masz tu wszystko wytłumaczone innego powodu niż fastdl nie ma lub uszkodzony plik. wszystko zrobione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 1 Napisano 8 Czerwca 2020 To powinno działać jeżeli nie to fastdl spróbuj zrobić swojego jeżeli masz taką możliwość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y0ung 1 Napisano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, Danski napisał: To powinno działać jeżeli nie to fastdl spróbuj zrobić swojego jeżeli masz taką możliwość. zrobiłem własnego FASTDL i wszystko działa do zamknięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 9 Czerwca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✔ Problem został rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach