Jack122 Napisano 1 Lipca 2020 Siema, mam problem. Otóż hextags nie działają. Jednak normalnie w konsoli pokazuje mi, że są. Screen poniżej konsoli https://imgur.com/a/Go8xAheHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kox1906 Napisano 2 Lipca 2020 (edytowane) Jak oganiesz to to chociaż napisz dokładnie czego nie ma i co zrobiłeś Edytowane 2 Lipca 2020 przez kox1906 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 2 Lipca 2020 1. Czy masz jakieś error logi? Jeżeli tak to podeślij je tutaj. (addons/sourcemod/logs/errors_... .log) 2. Pokaż jak wygląda twój plik konfiguracyjny. PS. Zarówno plik .cfg jak i .log daj w spoiler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack122 Napisano 3 Lipca 2020 20 godzin temu, Paweł napisał: 1. Czy masz jakieś error logi? Jeżeli tak to podeślij je tutaj. (addons/sourcemod/logs/errors_... .log) 2. Pokaż jak wygląda twój plik konfiguracyjny. PS. Zarówno plik .cfg jak i .log daj w spoiler. Spoiler "HexTags" { "z" { "ScoreTag" "[Właściciel]" "ChatTag" "{darkred}[Właściciel] " "ChatColor" "{darkred}" "NameColor" "{default}" "Force" "1" } "t" { "ScoreTag" "[Opiekun]" "ChatTag" "{lime}[Opiekun] " "ChatColor" "{lime}" "NameColor" "{default}" "Force" "1" } "o" { "ScoreTag" "[VIP]" "ChatTag" "{gold}[VIP] " "ChatColor" "{gold}" "NameColor" "{default}" "Force" "1" } "b" { "ScoreTag" "[Admin]" "ChatTag" "{blue}[Admin] " "ChatColor" "{blue}" "NameColor" "{default}" "Force" "1" } "Default" { "ScoreTag" "[Gracz]" //The scoreboard-tag "ChatTag" "{bluegrey} [Gracz] " //The chat-tag with the colors "ChatColor" "{default}" //The chat color "NameColor" "{default}" //The name color } Działają, ale jest jeden problem. Dla sprawdzenia czy działa każdy tag, usunąłem swoje flagi. No i ciągle mam Tag właściciela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 3 Lipca 2020 3 minuty temu, Jack122 napisał: Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Pokaż ukrytą zawartość "HexTags" { "z" { "ScoreTag" "[Właściciel]" "ChatTag" "{darkred}[Właściciel] " "ChatColor" "{darkred}" "NameColor" "{default}" "Force" "1" } "t" { "ScoreTag" "[Opiekun]" "ChatTag" "{lime}[Opiekun] " "ChatColor" "{lime}" "NameColor" "{default}" "Force" "1" } "o" { "ScoreTag" "[VIP]" "ChatTag" "{gold}[VIP] " "ChatColor" "{gold}" "NameColor" "{default}" "Force" "1" } "b" { "ScoreTag" "[Admin]" "ChatTag" "{blue}[Admin] " "ChatColor" "{blue}" "NameColor" "{default}" "Force" "1" } "Default" { "ScoreTag" "[Gracz]" //The scoreboard-tag "ChatTag" "{bluegrey} [Gracz] " //The chat-tag with the colors "ChatColor" "{default}" //The chat color "NameColor" "{default}" //The name color } Działają, ale jest jeden problem. Dla sprawdzenia czy działa każdy tag, usunąłem swoje flagi. No i ciągle mam Tag właściciela. Upewnij się czy na pewno prawidłowo usunąłeś swoje flagi. (sm_who) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack122 Napisano 3 Lipca 2020 3 minuty temu, Paweł napisał: Upewnij się czy na pewno prawidłowo usunąłeś swoje flagi. (sm_who) Dziwne. Mam roota ciągle. Usunąłem w panelu na 1s1k, nigdzie indziej mi nie pokazuje że mam dodane flagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 3 Lipca 2020 Wykonaj restart serwer lub wpisz w konsoli serwer sm_reloadadmins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack122 Napisano 3 Lipca 2020 41 minut temu, Paweł napisał: Wykonaj restart serwer lub wpisz w konsoli serwer sm_reloadadmins Nadal to samo. Dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca 2020 Sprawdź jeszcze ręcznie addons/sourcemod/configs/admins_simple.cfg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach