Doktorekone Napisano 22 Sierpnia 2020 Witam jako że znawcą nie jestem ale większość staram się sam zrobić to tego już wgl nie umiem zrobić. xD Chcę dodać żeby VIP w rundzie paintball na arena 1 vs 1 miał 101 hp a zwykły gracz 100 jako że w vipie tego nie mogę zrobić bo w każdym trybie daje 101hp Dodam że próbowałem zrobić to na takiej zasadzie Spoiler public Action OnRoundStart(Handle event, const char[] name, bool dontBroadcast) { for (int i = 0; i <= MAXPLAYERS; i++) { if (IsValidPlayer(i)) { gb_spawn = false; } } } public Action event_player_spawn(Event event, const char[] name, bool dontBroadcast) { int client = GetClientOfUserId(event.GetInt("userid")); if (!IsPlayerVIP(client)) return; if (gb_spawn[client]) return; gb_spawn[client] = true; SetEntityHealth(client, 101); } bool IsPlayerVIP(int client) { if (CheckCommandAccess(client, "generic_admin", ADMFLAG_CUSTOM1, false)) return true; return false; } stock bool IsValidPlayer(int client) { if (client >= 1 && client <= MaxClients && IsClientInGame(client) && IsClientConnected(client) && !IsFakeClient(client) && !IsClientSourceTV(client)) return true; return false; } Dopisując ten kod do pluginu paintball ale jednak daje w każdym trybie 101hp. Możecie się śmiać że tak zrobiłem wgl ale kto nie próbuje to nie wie co traci 🙂 Chcę tylko na tym trybie ustawić ilość hp dla vipa. Jeżeli by ktoś pytał jakiego vip'a używam to proszę link Może jednak da się to w vipie zrobić. W załączniku daję w winnrar pliki paintball paintball.rarHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 6 Września 2020 Na arenkach customowe rundy są oddzielnymi pluginami (chyba) wstaw tutaj kod rundy paintball. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach