y0ung 2 Napisano 27 Sierpnia 2020 Jeśli kiedykolwiek ci pomogłem albo sprzedałem daj opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeuberO 1 Napisano 27 Sierpnia 2020 Polecam, cała paczka działa bez zarzutów. Tanio i szybo legit 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skolim 1 Napisano 27 Sierpnia 2020 Trochę toxic, nawet trochę bardzo ale zna się na rzeczy... nie raz pomagał mi przy serwerze gdy miałem problem i on ten problem zlikwidował. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papiez335 1 Napisano 26 Września 2020 Polecam,wielki człowiek i technik.100%legit. Wszystko działa bez zarzutów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vazey 1 Napisano 9 Października 2020 Pomocny, zna się na rzeczach. Gorąco polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tworest 1 Napisano 26 Października 2020 No to tak powiem :D Chłopak zna się na rzeczy miałem kilka problemów na serwerze napisałem do @y0ung na pw o poradę. Oczywiście pomógł mi i zaproponował pomoc przy serwerze. Rozwiązał wszystkie problemy jakie miałem teraz serwer jest nie do poznania. Bardzo mu za to dziękuję! + Legit + Spoko mordeczka + Chłop chciał mi reklame Vanisha na serwerze zrobić xD + REP Polecam tego chłopca dobry jest! (jak kolwiek by to nie zabrzmiało) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hunterinko 1 Napisano 28 Października 2020 /CeRq Polecam pana! Pomógł mi bardzo dużo wczoraj! Widać ze się zna na rzeczy i nie obija w bawełnę jak inni! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
styxkox 1 Napisano 28 Października 2020 Polecam bardzo dobry technik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsofcia 1 Napisano 31 Października 2020 moge serdecznie polecić young'a wie co jest 5 i nie wali w chvja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alto 1 Napisano 9 Listopada 2020 + Legit + Spoko mordeczka + Dobry technik cs go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krejzol 1 1 Napisano 13 Listopada 2020 Polecam pomógł z paczką i serwera daje plusika ++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WODZU 1 Napisano 9 Grudnia 2020 Polecam ! 100 % zadowolenia Kaska zaksięgowana w tym samym dniu wrzucona paczka na serwer na kolejny dzień po testach poprawki ! Temat załatwiony w dwa dni, serwer już śmiga WODZU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WODZU 1 Napisano 15 Grudnia 2020 Druga paczka wrzucona ! Jeszcze raz Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSzanowankoo! 1 Napisano 13 Stycznia Polecam serdecznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV 1 Napisano 13 Stycznia opinia 10/10 tylko ten czas czekania na plugin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV 1 Napisano 14 Stycznia (edytowane) 15 godzin temu, KyOTV napisał: opinia 10/10 tylko ten czas czekania na plugin jedna 20/10 myślałem ze tyle sie oczekuje a to tylk oproblem strony pozdro Edytowane 14 Stycznia przez KyOTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubinek 1 Napisano 16 Stycznia 10/10 polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart 1 Napisano 19 Stycznia Żadnych problemów, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach