kox1906 Napisano 13 Września 2020 Cześć, Mam potężny problem który doprowadza mnie już do szału jak o tym pomyślę. Od razu mówię, żeby nie odsyłać mnie do żadnych linków z alliedmodders, bo wszystkie tematy już przejrzałem i nadal nic. Problemem jest to, że gdy utworzyłem overlay'a, przekonwertowałem na *.vtf i utworzyłem plik *.vmt. Wszystko wkleiłem do folderu (Filezilla): /csgo/materials/overlays. Gdy plugin (którego tu nie będę wstawiał, bo jest długi a to nie ma sensu) ma za zadanie wyświetlić overlay'a- wyświetla czarny ekran(obrazek 1), po czym wyrzuca mnie z serwera i jest taka informacja: obrazek 2. Najgorsze i kluczowe w mojej złości jest to, że miesiąc temu miałem inny serwer, na którym wydaje mi się, że zrobiłem wszystko identycznie i tam to działało. Oto plik *.vmt: "MonitorScreen" { "$basetexture" "overlays/KillingSpree" "$translucent" 1 } Zrobiłem wszystko tak samo zgodnie z wszystkimi poradnikami, zrobiłem osobno tak samo jak robiłem miesiąc temu, 3 razy reinstalowałem serwer i robiłem to na nowo, nic, kompletnie nic się zmieniło. Cały czas CZARNY EKRAN I TEN BŁĄD. Jeśli pomożecie to postaram się zrobić poradnik dotyczący tworzenia overlay'ów na server, bo na internecie jest ciężko cokolwiek o tym znaleźć, żeby innym pomóc, którzy być może też mają z tym problem, jak i dla mnie na przyszłość jak mi się takie coś stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 13 Września 2020 sv_pure 0 w server.cfg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kox1906 Napisano 14 Września 2020 nic to nie zmieniło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 14 Września 2020 1. Usuń .vmt z plików gry. 2. Tak powinien wyglądać plik .vmt "UnlitGeneric" { "$basetexture" "overlays/KillingSpree" "$translucent" 1 } Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kox1906 Napisano 15 Września 2020 Powiem Ci tylko, że jesteś potężny. Kluczowe było to, żeby z plików gry usunąć plik KillingSpree. Miałem z tym niesamowicie duży problem, dlatego myślę, że do tygodnia wywiążę się z umowy odnośnie poradnika. Dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 15 Września 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✔ Problem został rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach