pompaxtytus Napisano 27 Listopada 2020 Witam, mam problem z komendą mp_round_restart_delay. w gamemode_competitive nie ma tego cvaru, abym mógł go zedytować, więc go dopisałem do gamemode_competitive_server.cfg, ale w grze nic się nie zmienia. Inne cvary które edytuję działają normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LACOSTE 1 Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) Dodaj komendę mp_round_restart_delay w pliku server.cfg lokalizacja: csgo/cfg Edytowane 27 Listopada 2020 przez LACOSTE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompaxtytus Napisano 27 Listopada 2020 6 minut temu, LACOSTE napisał: Dodaj komendę mp_round_restart_delay w pliku server.cfg lokalizacja: csgo/cfg zrobiłem tak, i nadal nic, dopiero działa jak poprzez panel administratora na serwerze, wczytam recznie plik konfiguracyjny.... to samo jest z komenda na czas rozgrzewki. Reszta cvarow dziala normalnie czy to dodane w server.cfg czy to w gamemode_competetive_server.cfg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LACOSTE 1 Napisano 27 Listopada 2020 Spróbuj dodać komendy w gamemode_competitive.cfg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompaxtytus Napisano 27 Listopada 2020 40 minut temu, LACOSTE napisał: Spróbuj dodać komendy w gamemode_competitive.cfg dalej nic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LACOSTE 1 Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) spróbuj dodać te polecenie w komendy startowe - i w server.cfg Cytat -exec gamemode_competetive_server.cfg Edytowane 27 Listopada 2020 przez LACOSTE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompaxtytus Napisano 27 Listopada 2020 19 minut temu, LACOSTE napisał: spróbuj dodać te polecenie w komendy startowe - i w server.cfg nic 😕 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompaxtytus 1 Napisano 27 Listopada 2020 dobra dziala, zajalem sie czym innym i chyba ktorys restart z zrzedu pomogl, albo nie wiem co xD. dziekuje ci za pomoc zamknac mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach