mefiu Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Witam, po aktualizacji która się przed chwilą odbyła moje dwa serwery stały się niegrywalne. Po prostu wchodząc na serwer nie można dołączyć do drużyny, a informacje jaką znajdziemy w konsoli jest to. CCSGO_BlurTarget - Unable to find panel with the given id "sliding-panel--TERRORIST"! Panel is possibly created dynamically. CCSGO_BlurTarget - Unable to find panel with the given id "sliding-panel--CT"! Panel is possibly created dynamically. Są to serwery z modami ARENA 1vs1, na innych modach jest dobrze. Pozdrawiam Edytowane 4 Grudnia 2020 przez mefiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 4 Grudnia 2020 Najwidoczniej musisz zaktualizować SM lub czekać na najnowszą wersję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefiu Napisano 4 Grudnia 2020 14 minut temu, Paweł napisał: Najwidoczniej musisz zaktualizować SM lub czekać na najnowszą wersję. Dziekuje za odpowiedź, ale pierwsze co zrobiłem to ręcznie zaktualizowałem SM do najnowszego buildu i błąd jest nadal. No nic, może wystarczy tak jak mówisz poczekać na aktualizację, a może ktoś jeszcze wpadnie na jakis pomysł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_a_t_i_2 Napisano 4 Grudnia 2020 14 godzin temu, mefiu napisał: Dziekuje za odpowiedź, ale pierwsze co zrobiłem to ręcznie zaktualizowałem SM do najnowszego buildu i błąd jest nadal. No nic, może wystarczy tak jak mówisz poczekać na aktualizację, a może ktoś jeszcze wpadnie na jakis pomysł. Jak mogłeś zaktualizować skoro jeszcze nie ma nowej wersji sourcemoda? 6499 jest już z 2 miechy. Trzeba dać chłopakom od sourcemoda chwilę czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefiu Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, M_a_t_i_2 napisał: Jak mogłeś zaktualizować skoro jeszcze nie ma nowej wersji sourcemoda? 6499 jest już z 2 miechy. Trzeba dać chłopakom od sourcemoda chwilę czasu. Może być i 2 lata, skoro nie ma nowszej wersji to na ten moment 6499 była najnowsza. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez mefiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_a_t_i_2 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Ale jeszcze nie została zaktualizowana przez ekipe sourcemod... Jak zostanie zaktualizowana to pojawi się nowa wersja (6500) Edytowane 4 Grudnia 2020 przez M_a_t_i_2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefiu Napisano 4 Grudnia 2020 Problem rozwiązany, sourcemod 6501 rozwiązał problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach