Grafit Napisano 5 Grudnia 2020 Siemka, szukam pluginu, który po zabiciu wszystkich botów TT respi większą ilość botów TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) znalazłem tylko coś takiego: Spoiler There's a console command "find" 'Find X' and it'll search for that string ] find respawn "cash_player_respawn_amount" = "0" client notify replicated "mp_forcerespawnplayers" game cheat - Force all players to respawn. "mp_ggtr_bomb_respawn_delay" = "0.0" min. 0.000000 max. 30.000000 client replicated - Number of seconds to delay before making the bomb available to a respawner in gu "mp_respawn_immunitytime" = "4.0" client replicated - How many seconds after respawn immunity lasts. "mp_respawn_on_death_ct" = "0" client replicated - When set to 1, counter-terrorists will respawn after dying. "mp_respawn_on_death_t" = "0" client replicated - When set to 1, terrorists will respawn after dying. "mp_respawnwavetime_ct" = "10.0" client replicated - Time between respawn waves for CTs. "mp_respawnwavetime_t" = "10.0" client replicated - Time between respawn waves for Terrorists. "mp_use_respawn_waves" = "0" client replicated - When set to 1, and that player's team is set to respawn, they will respawn in wa Źródło: KLIKHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Wiem, że to nie plugin jak chhciałeś, ale może to rozwiąże problem 😄 Edytowane 6 Grudnia 2020 przez Shadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grafit Napisano 6 Grudnia 2020 9 minut temu, Shadow napisał: znalazłem tylko coś takiego: Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Ukryj zawartość There's a console command "find" 'Find X' and it'll search for that string ] find respawn "cash_player_respawn_amount" = "0" client notify replicated "mp_forcerespawnplayers" game cheat - Force all players to respawn. "mp_ggtr_bomb_respawn_delay" = "0.0" min. 0.000000 max. 30.000000 client replicated - Number of seconds to delay before making the bomb available to a respawner in gu "mp_respawn_immunitytime" = "4.0" client replicated - How many seconds after respawn immunity lasts. "mp_respawn_on_death_ct" = "0" client replicated - When set to 1, counter-terrorists will respawn after dying. "mp_respawn_on_death_t" = "0" client replicated - When set to 1, terrorists will respawn after dying. "mp_respawnwavetime_ct" = "10.0" client replicated - Time between respawn waves for CTs. "mp_respawnwavetime_t" = "10.0" client replicated - Time between respawn waves for Terrorists. "mp_use_respawn_waves" = "0" client replicated - When set to 1, and that player's team is set to respawn, they will respawn in wa Źródło: KLIKHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Wiem, że to nie plugin jak chhciałeś, ale może to rozwiąże problem 😄 właśnie podobny plugin zrobiłem, ale dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach