KyOTV Napisano 21 Grudnia 2020 Czy wie ktoś z jakiej strony te rangi są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSzanowankoo! Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Przecież masz napisane w adresie linku [obrazka]. cs-porobieni.plHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 21 Grudnia 2020 przez uSzanowankoo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 21 Grudnia 2020 ale chodzi mi o to jak pobrać zeby dodać na własne Forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSzanowankoo! 1 Napisano 21 Grudnia 2020 Polecam Ci zainwestować w własne rangi a nie kraść pracę innych. Wszystko zależy od tego jaki silnik forum posiadasz [ips/ mybb itd] - wystarczy wpisać w google: "Jak wgrać własne rangi [silnik forum]" i wcisnąć enter. Przy okazji twoje pytanie brzmi "Czy wie ktoś z jakiej strony te rangi są?" to Ci odpowiedziałem wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 21 Grudnia 2020 @uSzanowankoo! a mam do cb pytanie z jakiej strony mogę kupić rangi forum lub na jakim programie polecasz robić takie rangi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_a_t_i_2 1 Napisano 21 Grudnia 2020 Szukaj grafika który ci to zrobi. Cena od 20- 500zł zależy jak kto się ceni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach