Paweł 4 2 3 Napisano 22 Grudnia 2020 Prezent na święta 🙂 Opis: Plugin umożliwia dodanie usług typu VIP za kredyty do sklepu by Zephyrus. Instalacja: Zawartość plików .txt należy dodać do ich odpowiedników na serwerze Dodać konfigurację "Pawel_Zephyrus_Services" do databases.cfg Zmiana Flag: Flagi zmienia się w 12 linijce kodu. Poszczególne flagi trzeb oddzielać przecinkiem #define SERVICE_FLAGS "a,o" Download: store.phrases.txtHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! items.txtHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Zephyrus_Buy_Service.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Zephyrus_Buy_Service.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! unixtime_sourcemod.incHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski Napisano 28 Grudnia 2020 Zmieniłem jedynie flage na vipa i nie mogę skompilować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grafit 1 1 Napisano 28 Grudnia 2020 2 godziny temu, Danski napisał: Zmieniłem jedynie flage na vipa i nie mogę skompilować wydaje mi sie ze powinnienes uzyć starszej wersji kompilatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach