Kazafka Napisano 23 Grudnia 2020 Hej, Tworzę serwer do CS:GO i chciałbym zaimplementować (na razie) prosty skrypt, który daje jakiś nóż. Kiedy pierwszy raz go testowałem, w konsoli, wyskoczyła mi wiadomość, że muszę wyłączyć opcję "FollowCSGOServerGuidelines", aby dawać graczom niestandardowe przedmioty, takie jak np. Karambit itp. Kiedy wchodziłem do pliku konfiguracyjnego z tą właśnie opcją, napisane było, że wyłączenie jej może spowodować zablokowanie token'a oraz konta Steam. Więc nie wiem już, czy jest to bezpieczne, czy nie. Na różnych forach pisali, że jest to bezpieczne, a na innych - że nie, więc jestem zmieszany co do tego. Co wy o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky 1 Napisano 23 Grudnia 2020 Valve blokowało tokeny gslt za używanie nielegalnych pluginów. Które łamią politykę valve. Aktualnie tokeny nie są blokowane. Już od ponad roku nie miałem żadnej blokady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach