zakko Napisano 27 Grudnia 2020 Proszę o pomoc z fatal error 183: cannot read from file: "multicolors/morecolors" Podsyłam plugin nauka.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkoo Napisano 27 Grudnia 2020 Nie masz biblioteki multicolors.inc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakko Napisano 27 Grudnia 2020 2 minuty temu, Arkoo napisał: Nie masz biblioteki multicolors.inc Właśnie że mam i nie wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esej 1 Napisano 27 Grudnia 2020 Jeśli jest napisane że nie masz biblioteki to jej tam nie ma, nie kłóć się z kompilatorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkoo Napisano 27 Grudnia 2020 Biblioteki nie masz w kompilatorze. Masz użytą bibliotekę w kodzie #include <multicolors> lecz nie masz pliki wgranego, z czego korzystra kompilator czyli plik multicolors.inc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakko Napisano 27 Grudnia 2020 1 minutę temu, Arkoo napisał: Biblioteki nie masz w kompilatorze. Masz użytą bibliotekę w kodzie #include <multicolors> lecz nie masz pliki wgranego, z czego korzystra kompilator czyli plik multicolors.inc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 27 Grudnia 2020 "multicolors/morecolors" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach