KyOTV Napisano 31 Grudnia 2020 Ogólnie mam problem z !ws !knife, wgrałem plugin który zawiera !ws !knife !guns i z tego działa tylko !guns Ktoś pomoze? weapons-v1.7.1.zipHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grafit Napisano 31 Grudnia 2020 40 minut temu, KyOTV napisał: Ogólnie mam problem z !ws !knife, wgrałem plugin który zawiera !ws !knife !guns i z tego działa tylko !guns Ktoś pomoze? weapons-v1.7.1.zip 450 kB · 0 pobrań Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! masz ptah linux oraz zmienione pare linijek w core.cfg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 31 Grudnia 2020 42 minuty temu, KyOTV napisał: Ogólnie mam problem z !ws !knife, wgrałem plugin który zawiera !ws !knife !guns i z tego działa tylko !guns Ktoś pomoze? weapons-v1.7.1.zip 450 kB · 0 pobrań Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Zanim napiszesz jakiś wątek, może najpierw przeczytasz uważnie temat autora 😉 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 31 Grudnia 2020 (edytowane) @Paweł dobra zrobiłem i mam problem tylko z zmianą cvar (mam zmienić cvar- bo robiłem na mysql)- Pomozesz? // Default: "storage-local" sm_weapons_db_connection "storage-local" czyli mam zapisać coś takiego // Default: "broń" sm_weapons_db_connection "broń" MySQL pod tytułem "weapon", a następnie zmień cvar "sm_weapons_db_connection" wewnątrz cfg Plik /sourcemod/weapons.cfg na „broń” Zrestartuj serwer. Edytowane 31 Grudnia 2020 przez KyOTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski Napisano 31 Grudnia 2020 Jak zrobiłeś baze danych w pliku database "broń" to wpisz w sm_weapons_db_connection "broń" natomiast jak nazwe dałeś "weapons" to zmień sm_weapons_db_connection "weapons". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach