lecichutkooo Napisano 4 Stycznia Witam, Znalazłem takie coś po wpisaniu w konsoli exec autoexec.cfg Nie mam pojęcia co to jest i nic nie potrafię znaleźć w internecie Nie powoduje to żadnego błędu wszystko działa poprawnie Mój config jest bardzo dopracowany i dbam o niego Kłuje mnie to po prostu w oczy i chciałbym wiedzieć czym to jest spowodowane i czy można to jakoś naprawić Tutaj link do strony gdzie można pobrać mój autoexec Z góry dziękuję za każdą pomoc https://settings.ggHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami!/lecichutkooo Pozdrawiam 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fejmek 1 Napisano 4 Stycznia Problemem jest alias "deathmatch" "game_type 1; game_mode 2" ten alias wywołuje ww błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lecichutkooo Napisano 4 Stycznia (edytowane) Dzięki bardzo! ❤️ alias "casual" "game_type 0; game_mode 0" alias "comp" "game_type 0; game_mode 1" alias "wingman" "game_type 0; game_mode 2" alias "armsrace" "game_type 1; game_mode 0" alias "demoltion" "game_type 1; game_mode 1" alias "deathmatch" "game_type 1; game_mode 2" alias "custom" "game_type 3; game_mode 0" Czyli te aliasy są do wyrzucenia? Edytowane 4 Stycznia przez lecichutkooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach