KyOTV Napisano 7 Stycznia Siemanko, chodzi mi o to ze tytuł i tytuł z dodatkiem umiem dodać ale nie umiem wgrać .mp3 CSGOCSS._AbNeR_Round_End_Sounds_v4.0.1.zip32 kB · 0 pobrańHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! NEFFEX - Fight Back [Official Video].mp34 MB · 0 pobrańHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fejmek Napisano 7 Stycznia (edytowane) Pliki .mp3 musisz dodać do folderu podanego w configu w cvarach res_ct_path i res_tr_path defaultowo jest to folder 'misc/tecnohard' czyli csgo/sound/misc/tecnohard Edytowane 7 Stycznia przez fejmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 7 Stycznia tylko jak wgrałem plugin i zrobilem restart serwera to jak wchodze w csgo/sound/ to nie ma tam misc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fejmek Napisano 7 Stycznia no to stwórz takie foldery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 7 Stycznia a tak jak jest w ss tak dodawać ? muzykę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_a_t_i_2 Napisano 7 Stycznia (edytowane) { "nazwapliku.mp3" { "songname" <--- to zostawiasz songname "Tecnohard 1 Sound" <---tytuł wyświetlany na czacie } "othersong.mp3" <--- nzawa pliku { "songname" "Happy Birthday Song" <--- zostawiasz i w drugim "" dodajesz nazwe piosenki } "neefix.mp3" { "songname" "Neefix cośtam cośtam" } } Tak przy okazji dodałem patrząc na to co wrzuciłeś w screenie Edytowane 7 Stycznia przez M_a_t_i_2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 7 Stycznia jak miała grać muzyka to na czacie wyświetlił sie zamiast nazwy muzyki była nazwa muzyki ale przed nazwą misc/tecnohard te foldery które stworzyłem są potrzebne? (misc/tecnohard)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fejmek Napisano 7 Stycznia 6 godzin temu, fejmek napisał: Pliki .mp3 musisz dodać do folderu podanego w configu w cvarach res_ct_path i res_tr_path defaultowo jest to folder 'misc/tecnohard' czyli csgo/sound/misc/tecnohard zmień te cvary na: res_ct_path "" res_tr_path "" i wtedy pliki powinny znajdować się w folderze csgo/sound/ i nie powinno sie nic pokazywac na czacie sprawdź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 8 Stycznia czyli mogę dodac w tych nawiasach swój folder z którego to bedzie brane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_a_t_i_2 1 Napisano 8 Stycznia tak. I nie nawaiasach tylko w cudzysłowie 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach